søndag , 17 november 2019
Hjem / dating tips / Skriv en god dating profiltekst – bare følg vores guide

Skriv en god dating profiltekst – bare følg vores guide

Skriv en god dating profiltekst

Hvis du er vandt til at date i “real life”, kan det at skrive en god dating profiltekst nemt blive en smule overvældende, hvordan fremstår du mest attraktiv, hvad billeder skal du benytte, hvad skal du skrive i din profiltekst, og hvad skal du ikke… Du sidder sikkert og tænker, hvor i alverden skal jeg dog starte?

 

Og fortælle om alle dine vidunderlige egenskaber, dit perfekte colgate smil, dine romantiske kokke evner, og ikke mindst, om den rejecocktail alle vennerne elsker – så husk lige på en ting. Husk på, at netop sådanne små, sjove og specielle ting omkring dig selv, er med til at gengive hvordan du er som person og hvem der i virkeligheden gemmer sig bag skærmen.

Inden du springer ud i at skrive en god dating profiltekst

Man kan sagtens blive fristet til at lyve sig lidt mere velhavende, smuk, intelligent, tynd eller i bedre form end man i virkeligheden er – og det skal du have lov til, så længe du har gjort op med dig selv, hvad du søger? Er du på udkig efter et hurtigt knald, sexpartner, sugardate eller i den boldgade, så kan du måske ride din løgn hjem… Men hvis du er ude efter den eneste ene, kommer du altid længst med ærlighed.

 

Når du skal skrive en god dating profil så vær kreativ, unik og skil dig ud fra mængden! Vær ærlig og vær ydmyg – vær ikke bange for at fremhæve dine bedste kvaliteter, så længe du er i stand til at bakke dem op med den ægte vare.

Her er nogle hurtige og nemme tips til at få dig på rette spor med at skrive en god dating profiltekst:

• Brug et godt og nutidigt billede af dig selv. Lad vær med at brug et hvor du ligner en model fra en H&M reklame, eller fra en druktur med vennerne.

• Vær lidt frisk i din attitude og indstillet på at være ærlig omkring hvad du søger, lige meget om du søger en fræk SM aftale i kælderen eller den eneste ene.

• Opgiv en passende mængde informationer, ikke for lidt men heller ikke for meget, vi skulle jo nødigt have en kniv dolkende stalker stående og banke på din dør.

 

Leder efter en god gratis dating side? Så anbefaler vi at du læser vores artikel:

Gratis dating – hvor finder du det? Vi har svaret!

Opret en 100% gratis dating profil på vores testvinder umeet.dk, så kan du også teste dine nyerhvervede profiltekst-forfatter evner af.