søndag , 17 november 2019
Hjem / gratis dating / Gratis dating – hvor finder du det? Vi har svaret!
gratis dating

Gratis dating – hvor finder du det? Vi har svaret!

Hvor er de gode gratis dating sider? Svaret er...

Der kommer årligt over 20 nye gratis dating sider, de er nærmest overalt som regn på ruden i et stormvejr. Dagligt bliver vi bombarderet med reklame fra alle mulige mere eller mindre lyssky dating sider. De fleste tænker nok “hvis det er gratis er det sikkert også dårligt”, men ikke nødvendigvis.

Vi ligger ud med de få negative ting ved gratis dating sider. En klar ulempe er at de ofte er dårligt konstruerede kopier af etablerede udbydere, så som Tinder, Badoo, Dating.dk osv. Gratis dating sider er som regel drevet af enkelt personer, derved stiger risikoen for antallet af fake profiler. Grunden er ganske simpelt, at siderne ikke bliver “hold øje med” i samme grad som de betalte dating sider.

På diverse forummer og debatter på internettet, stiller brugerne tit det samme spørgsmål “er der nogle som kender en god, GRATIS dating side?”.

Til det spørgsmål kan vi nu svare, ja, de findes! Der findes ikke mange gratis dating sider som er værd at bruge tid på. (men der findes et par stykker)

Hvorfor bruge en gratis dating side

Der er svimlende mange dating sider i Danmark, desværre koster en stor del af dem penge. Har du prøvet netdating før, har du måske oplevet dating sider som skilter med at være gratis – uden at være det 100%. Det er langt fra alle dating sider der er gode, mange er faktisk direkte tidsspild. Når det så er sagt, vil vores råd til dig være, er du ny bruger af dating sider, så prøv nogle forskellige af, og fortsæt med at bruge de sider du bedst identificere dig selv med.

Med flere hundred forskellige (gratis og betalte) dating sider i Danmark, så det er bare at gå igang med at prøve lykken.

På vores søster site heltgratisdating.dk, finder du vores top 3 liste, over de bedste gratis dating sider.

Hvis du ikke kan vente, kan vi allerede nu godt afsløre vinderen som blev umeet.dk